Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Τετάρτη 1/4/2020                   Γ 1



 Καλημέρα παιδιά, 
 1η Απριλίου σήμερα και "καλό μας μἠνα". Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε δύο όμορφα βίντεο στη σελίδα του Ε2, που είναι προτάσεις του δασκάλου τους, κ. Γιάννη. Επίσης στην ίδια σελίδα έχουν αναρτηθεί και προτάσεις για θέατρο από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρὠν, αλλά και άλλες πολύ γνωστές θεατρικές σκηνές.


 Θα σας πρότεινα να ασχοληθείτε λίγο με τα κλάσματα που περιέχει η 4η ενότητα του βιβλίου σας. 
Μπείτε και πάλι στα Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία-με τον τρόπο που σας έδειξα- στα μαθήματα 23ο, 24ο και 25ο. Παίζοντας διαδραστικά με τα "Μικροπειράματα" θα θυμηθείτε τις κλασματικές μονάδες, τους κλασματικούς αριθμούς και τα ισοδύναμα κλάσματα. Έπειτα ανοίξτε τον σύνδεσμο και εργαστείτε πάνω σε απλά προβληματάκια. 

https://drive.gαα oogle.com/file/d/1xiQjWvMwktSzsfkfJeJchAuNiqB3l-MO/view?usp=sharing

Καλή συνέχεια. 

Προς τους γονείς. Οι αναρτήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να σας ενημερώσω για οποιαδήποτε αλλαγή της διδασκαλίας από ασύγχρονη σε σύγχρονη. Εννοείται πως οι μαθητές μπορούν να επισκέπτονται το blog όποτε επιθυμούν, αφού οι προτάσεις διδασκαλίας είναι ασύγχρονες. Η ώρα που προτείνω -10 το πρωί- κάθε φορά είναι το deadline για μένα, μήπως συμβεί κάτι - μέρες που περνάμε - και δεν προλάβω να ανεβάσω το υλικό. Εσείς θα καθοδηγήσετε τους μαθητές/τριες κάνοντας τις επιλογές σας για την ώρα που θα μπουν στο blog, με ποιες εργασίες θα ασχοληθούν και κατά πόσο. 
Ευχαριστώ.