Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Τετάρτη 29/04/2020
Γ 1
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

 Καλησπέρα σας, 
 Τα μαθήματα σύγχρονης εκπαίδευσης του τμήματός μας ξεκίνησαν αμέσως μετά το Πάσχα. Εφόσον τα σχολεία μας θα ανοίξουν τον Ιούνιο και με βάση το γεγονός ότι όλοι οι μαθητές του τμήματος έχουν την ευχέρεια να συνδέονται διαδικτυακά, έκρινα πως καλό θα ήταν να προχωρούμε σιγά σιγά στην ύλη μας.
 Θα ήθελα όμως - θερμή παράκληση - να έχουν οι μαθητές/τριες πάντα μαζί τους στις τηλεδιασκέψεις τα βιβλία τους. Στην αρχή τους είπα ότι μπορούν να βρίσκουν τα βιβλία στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (e-books Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία), όμως αυτό δε βοηθάει στη ζωντανή μας σύνδεση. Οι μαθητές/τριες πρέπει να συμπληρώνουν τις ασκήσεις τους και αν δεν έχουν το βιβλίο δίπλα τους είναι πολύ δύσκολο να τις αποτυπώνουν στο πρόχειρο τετράδιό τους.
 Μπορείτε λοιπόν να έρθετε σε συνεννόηση με τον διευθυντή τις πρωινές ώρες στο τηλέφωνο του σχολείου, για να παραλάβετε κάποια τεύχη που οι μαθητές/τριες έχουν αφήσει στα θρανία τους. 
 Επίσης θα μας χρειαστεί και το δ΄τεύχος των Μαθηματικών, που δεν έχει μοιραστεί στα παιδιά και βρίσκεται στη βιβλιοθήκη της τάξης. 
 Παρατηρώντας τις δύο τελευταίες τηλεδιασκέψεις δημιουργήθηκε έντονα η ανάγκη να σας ενημερώσω για τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, που πραγματικά αποσυντονίζονται.
 Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

    Η δασκάλα της τάξης 
    Αγραφιώτου Ελπίδα